Uudet määräykset 1.12.2020 alkaen !

1.12.2020

1.Ulkonaantumiskielto viikonloppuisin alkaa perjantaina klo 21.00 ja päättyy maanantaina klo 05.00 (kestää koko viikonlopun). Käytäntö jatkuu samalla tavalla seuraavina viikonloppuisina kunnes toisin ilmoitetaan.

1.2 Viikonlopun ulkonaliikkumiskiellon ollessa voimassa markkinat, ruokakaupat, vihanneskaupat, lihakaupat, kuivattujen hedelmä- ja pähkinäkaupat voivat olla avoinna klo 10.00 - 17.00. Online-yritykset voivat tehdä myyntiä ja toimittaa ostokset asiakkaiden kotiin / osoitteeseen.

1.3. Viikonloppuna leipämyymälät ja leipomot voivat olla auki ja palvella asiakkaita sekä toimittaa tuotteia liikkeisiin. Kaduilla ei tapahdu myyntiä leivänjakeluautoilla.

Kansalaisemme rajoittavat pakollisten ostosten tekemisen lähimpiin ed. mainittuihin kauppoihin ed.mainittuina aikoina.

Huom! Kulkuneuvon käyttö on sallittu vain vammaisille.

Huom! Lupa pakollisten ostosten tekemiseen EI koske +65 vuotiaita ja alle 20 vuotiaita.

1.4. Viikonloppuna Ravintolat ja lokantat voivat olla avoinna ja palvella klo 10.00 - 20.00 ulosmyyntinä (pakettimyynti).

2. Ulkonaliikkumiskielto viikolla alkaa klo 21.00 ja päätty klo 05.00. Käytäntö jatkuu samalla tavalla seuraavina viikoina kunnes toisin ilmoitetaan.

3. Liikenne on sallittua ulkonaliikkumiskieltojen aikana viikonloppuna ja viikolla seuraavissa pakollisissa tilanteissa.

Kansalaiset voivat matkustaa julkisilla liikennevälineillä hankkimalla luvan EBAŞVURU- tai ALO 199 -järjestelmien kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan kuvernööreihin / piirikuvernööreihin (hankkimalla luvan matkustuslautakunnilta).

Huom! Yli 65-vuotiaat ja alle 20-vuotiaat eivät voi käyttää julkisia liikennevälineitä (käyttö kielletty).

Uima-altaiden, hamamien, saunojen, hierontapaikkojen ja huvipuistojen toiminnat suljetaan.

HES-koodi vaaditaan asiakkailta kauppakeskusten sisäänkäynnillä.

Aktiviteetit, joissa yhteisöt kokoontuvat yhteen kuten surunvalittelut ja uudenvuoden juhlat, eivät ole sallittuja kotona. Jälleen edellä mainituista syistä kansalaisiamme tulisi muistuttaa siitä, etteivät he ota vastaan ​​vieraita koteihin tänä aikana.

Häihin ja hautajaisiin saa osallistua maksimissaan 30 henkilöä.